Youtube Youtube

YouTube wordt door iedereen gebruikt. Grote kans dat jij vandaag één of meer YouTube video’s hebt gekeken. Jij bent dan een van de 7,2 miljoen Nederlanders die YouTube regelmatig bezoekt. Het succes van YouTube is mede te danken aan de grote diversiteit aan content die er op het platform staat. Van how-to videos tot persoonlijke vlogs, alles kan je op YouTube vinden. Inmiddels is het dan ook de op één na grootste zoekmachine ter wereld.

Adverteren op YouTube

De mogelijkheden die Youtube adverteerders biedt zijn divers. Je kunt als adverteerder jouw naambekendheid vergroten, merkimago verdiepen, leads genereren of jouw offline campagnes ondersteunen.

Maar hoe zet je het platform effectief in en hoe zorg je nou dat jouw content gevonden wordt op het platform? OnLane specialiseert zich in het maken van content die kijkers enthousiasmeert en engageert.

Wij hebben een team creatieve content creators die ervoor zorgen dat jouw merkboodschap op een authentieke manier in de video’s wordt verwerkt.  Hiermee wordt de content niet alleen goed gevonden, maar ook goed bekeken.

Maandelijks bereik van OnLane

OnLane heeft een maandelijks bereik van 40 miljoen views.  Elke maand wordt er bij elkaar 120 miljoen minuten gekeken naar onze content. Om je een idee te geven; dat is meer dan 227 jaar.  Wij hebben zowel eigen Originals als een netwerk van toonaangevende influencers. OnLane was in 2013 een van de eerste MCN’s die de mogelijkheden van het platform succesvol in wist te zetten voor adverteerders.

Neem contact op