Twitter Twitter

Twitter staat bekend als het nieuwsmedium. Door het open en makkelijk doorzoekbare karakter van het platform is het de plek waar nieuwsjunkies en analisten zich verzamelen. Het is de plek waarbij je andere personenen of bedrijven kan volgen en met ze in direct contact kan komen.

Mogelijkheden Twitter

Als merk is het belangrijk om op Twitter te zitten omdat alle hypes zich daar vormen en als eerste verspreiden. De echte early adaptors zijn op het platform te vinden.

Het is mogelijk om een tweet van 140 tekens direct in de wereld te sturen, een andere tweet te retweeten en het is mogelijk om personen die jij interessant vindt te volgen.

Het platform is op twee manieren te gebruiken: door het opzetten van een eigen branded account en/of door het inzetten van influencers om jouw boodschap te verspreiden.

Services van OnLane op Twitter

OnLane kan een complete campagne opzetten om jouw product en/of bedrijf in het zonnetje te zetten. Van het bedenken van content, het beheren van de assets, het reageren op reacties tot het leveren van analytics, OnLane heeft alle tools in huis.

Neem contact op