Musical.ly Musical.ly

Musical.ly is de hit onder elke 11, 12 en 13-jarige. Met de app is het mogelijk om creatieve video’s te maken zoals zang- of playbackvideo’s. Mensen die Musical.ly gebruiken heten Musers. OnLane zag als eerste potentie in het platform en heeft haar influencer-netwerk uitgebreid met Nederlands grootste Musers.

Mogelijkheden Musical.ly

Musical.ly zet zich in de markt als het platform waarmee je creatief bezig kunt zijn. Komedie, muziek, talent, zingen en dansen gaan hand in hand op het platform. Dit komt doordat Musical.ly het makkelijk maakt om video’s op te nemen met speciale effecten, achtergrondmuziek, filters, maskers en deze vervolgens te delen met al jouw vrienden.

Als merk is het mogelijk om een team van Musers samen te stellen en daar vervolgens een eigen branded channel mee te vullen. Ook is het mogelijk om de Musical.ly accounts van bekende influencers over te nemen met jouw boodschap. Zo is het mogelijk om jouw product, locatie of single in de picture te zetten. 

Services van OnLane op Musical.ly

OnLane kan complete Musical.ly campagnes opzetten: van het selecteren van de juiste cast en het produceren van content, tot het managen van de content en het leveren van bereikcijfers middels analytics. 

Neem contact op