Instagram Instagram

Op Instagram deel je de mooie momenten uit het leven. Dit kan door het posten van foto’s en video’s die je gemakkelijk kunt bewerken door het gebruik van filters. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om stories te plaatsen zoals bij Snapchat. Stories zijn korte video’s of afbeeldingen die na 24 uur weer verdwijnen van het platform. Al de content die je plaatst kan worden gezien door jouw volgers. Recent onderzoek heeft aangetoond dat 66% van de jongeren tussen de 15 en 19 jaar actief is op dit platform. In totaal telt Instagram in Nederland 3,2 miljoen gebruikers.

Mogelijkheden Instagram

Als merk kun je Instagram op drie manieren inzetten: als eigen branded channel, door het overnemen van account’s van influencers en door het opzetten van een advertentiecampagne. Door het inzetten van Instagram is het mogelijk om consumenten de juiste informatie op het juiste moment in het aankoopproces te bieden.

Elke week komen er nieuwe functies bij op Instagram en wij volgen ze op de voet. Zo hebben wij al succesvol geëxperimenteerd met adverteren tussen stories, delen wij ons leven hier op kantoor via stories en zijn wij constant bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om meer data te krijgen over onze volgers.

Services van OnLane op Instagram

Wij zijn expert in het creëren van campagnes op Instagram: Wij kiezen samen met de klant de juiste combinatie tussen organische content en de drie advertentievormen. Vervolgens gaan we aan de slag met het kiezen van de juiste influencers, het produceren van content, het managen van content en het uiteindelijk leveren van bereikcijfers middels analytics.

Neem contact op