Facebook Facebook

Facebook is op dit moment het grootste social media netwerk ter wereld. Bijna 2 miljard mensen hebben een account op het platform. Hiermee is het het uitgelezen platform om doelgroepen van alle leeftijden te bereiken.

Mogelijkheden Facebook

De mogelijkheden voor merken op Facebook zijn groot. Het is mogelijk om een eigen branded pagina aan te maken en deze te vullen met originele (video-)content. Daarnaast is het mogelijk om advertentiecampagnes in te zetten waarmee jouw merkbekendheid kan worden vergroot, die mensen kunnen informeren voor de aanschaf van een product of die leads kunnen genereren. De OnLane influencers zijn ook actief op Facebook, zij kunnen daar producten promoten maar denken ook graag mee bij het maken van originele online video content.

Services van OnLane op Facebook

OnLane kan helpen bij het maken van een goede social media strategie, het aanmaken en instellen van de juiste tools, het creëren van originele content, het bepalen van de juiste doelgroep door middel van interesses en het analyseren van de bereikcijfers.

Daarnaast is het mogelijk om een aantal van onze influencers in te zetten bij deze campagnes en kunnen we de content promoten door het gebruiken van advertenties.

Neem contact op