Jeroen van Holland

Jeroen van Holland is de afgelopen tijd ontzettend hard gestegen op YouTube. Jeroen zet zichzelf graag voor schut en zijn kanaal staat dus ook vol met grappige sketches. Jeroen won in 2016 (terecht) de Talent Award van VEED en is onderdeel van de CoolBox cast op het YouTube kanaal van CocaCola.

Inhoud video’s van Jeroen van Holland

Jeroen praat in zijn video’s regelmatig met zijn broertje Lars. De zaken die aan bod komen zijn divers. De zin van het leven wordt afgewisseld met het fiksen van chicks. Jeroen van Holland speelt goed in op herkenbare situaties en op actuele YouTube trends.

Door zijn relevante en actuele content is hij een geschikte vertegenwoordiger voor diverse merken en evenementen. Door zijn allround interesse en brede doelgroep is hij een vast onderdeel geworden van de YouTube community in het algemeen en van OnLane in het bijzonder.

Trouwe schare fans

Jeroen is een schoolvoorbeeld voor velen als het gaat om creëren van een hoge viewer engagement. Zijn volgers blijven hem trouw en zijn erg betrokken bij zijn doen en laten. Hierdoor is de interactiviteit en authenticiteit van Jeroen van Holland erg hoog. Hoewel hij pas 17 jaar oud is is het iemand die een heldere visie heeft en die ook goed weet uit te dragen naar zijn volgers. Samen met Marije Zuurveld maakt hij een ijzersterk YouTube duo.

Wat je moet weten

 • Specialiteit

  Humor

 • Komt uit

  Amsterdam, Nederland

 • Leeftijd

  19

Volg Jeroen van Holland op
 • 128k subscribers
 • 66k followers