Britt Scholte

Britt Scholte is dé klassieke BN’er op YouTube. Als Anouk in de populaire NPO3 serie Brugklas heeft Britt op TV de harten van haar fans gewonnen en vervolgens aan zich weten te binden met tomeloos populaire online content. Op haar YouTube kanaal doet Britt challenges en sketches, heeft ze plezier met vriendinnen en haar vriendje en krijgen kijkers een behind-the-scenes kijkje in haar leven. Zo krijg je een kijkje in haar leven als actrice en de opleiding die zij hiervoor volgt. 

Britt Scholte in Goede Tijden Slechte Tijden

Sinds kort is Britt te zien als Kimberly Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Gelukkig blijft ze actief op YouTube en kunnen de kijkers blijven genieten van haar vrolijke karakter. Britt is iemand die graag nauw contact met haar fans onderhoudt. Ze is een Youtube kanaal begonnen om naast haar televisiewerkzaamheden meer te kunnen laten zien wie zij is. Inmiddels heeft ze meer dan 125.000 volgers op YouTube. 

Britt op Instagram

Op Instagram heeft ze meer dan 360.000 volgers. De tone of voice van haar Instagram account is sexy, chique en speels. Dagelijkse activiteiten worden afgewisseld met exclusieve behind the scenes foto’s.

Wat je moet weten

 • Specialiteit

  Youtube

 • Komt uit

  Amsterdam

 • Leeftijd

  19

Volg Britt Scholte op
 • 114k subscribers
 • 150k followers