Bradley Braafhart

Bradley geeft zijn kijkers op zijn kanaal een kijkje in zijn awkward leven. Dit doet hij door vlogs en video’s te maken die een lach op je gezicht brengen. Leuke uitstapjes, vlogs, challenges, sketches, alles wat grappig is deelt hij, want zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Meest energieke YouTuber van Nederland

Hoewel zijn naam anders doet vermoeden is Bradley Braafhart verre van braaf. Hij is de meest energieke YouTuber van Nederland en heeft hij een uniek perspectief op het leven. Zijn humor is raak en to the point en hij heeft genoeg zelfspot om sympathiek te worden gevonden door zijn volgers. Hij staat midden in de YouTube community en werkt in zijn video’s daarom vaak samen met andere bekende YouTubers.

Liefde voor muziek

Naast het feit dat Bradley Braafhart een begenadigd videomaker is heeft hij ook een voorliefde voor muziek. Dat hij een graag geziene gast is bij festivals en muziek optredens is daar …Zijn veelzijdigheid, creativiteit en enthousiasme maken hem uitermate geschikt voor het bedienen van uw merk. Wellicht komt hij met ideeën waar u zelf al naar op zoek was. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en door zijn tone of voice straalt de positiviteit ook door op de samenwerking met adverteerders.

Zijn Instagram laat Bradley van een andere kant zien. Zijn account oogt artistiek en heeft een kenmerkende visuele stijl. Dat is zijn 20.000 volgers ook opgevallen en de interactie op zijn postst is dan ook ongekend groot.

Wat je moet weten

 • Specialiteit

  Humor

 • Komt uit

  Amsterdam, Nederland

 • Leeftijd

  22

Volg Bradley Braafhart op
 • 30k subscribers
 • 20k followers