Fred van Leer sluit zich aan bij OnLane!

Fred van Leer, de stylist en TV host die voor niemand onopgemerkt blijft, gaat zijn carrière een nieuwe wending geven. Fred maakt namelijk de vertaalslag van BN’er op televisie naar online video!

En nee, Fred is niet zomaar een BN’er die probeert te vloggen, hij pakt het groots en professioneel aan. Vanaf begin maart gaat zijn eigen YouTube kanaal online waar hij wekelijks een video publiceert. Dit kan een weekvlog zijn, waarbij je een uniek kijkje krijgt in het hysterische leven van Fred of een aflevering uit zijn nieuwe serie: FIP (Fred’s Important People).

Fred’s Important People

In FIP gaat Fred langs bij bevriende collega’s om samen met hen iets te ondernemen dat op dat moment een belangrijke rol speelt in hun leven. Om een vliegende start te realiseren heeft Fred een creatieve partner gevonden in OnLane. Samen met Fred hebben we een kanaalstrategie bedacht die perfect aansluit bij zijn persoonlijkheid. Deze strategie omvat niet alleen zijn YouTube kanaal, maar ook zijn Facebook en Instagram accounts.

Nieuwe formats en mini series

De komende tijd gaan wij Fred adviseren in de voor hem nieuwe online video wereld, om zo een groot bereik op te bouwen. Daarnaast nemen wij de verantwoordelijkheid op ons omtrent de productie en realisatie van het kanaal. Naast de vlogs en afleveringen van FIP die vanaf 3 maart elke week online komen, gaan we ons in de toekomst focussen op het ontwikkelen van nieuwe formats en mini series.

Benieuwd naar een vlog of FIP aflevering? Neem dan gauw een kijkje op zijn kanaal!