Fred van Leer duikt het bed in met bekende Nederlanders

Stylist en BN’er Fred van Leer duikt het bed in met bekende Nederlanders in zijn nieuwe YouTube format ‘In bed met Fred’. Donderdag 14 september verschijnt de eerste aflevering.

Fred van Leer, de stylist die met zijn enthousiasme en uitgesproken persoonlijkheid de harten van vele Nederlanders heeft veroverd, start een nieuw programmaformat op zijn YouTube kanaal. In het eerste seizoen van ‘In Bed Met Fred’ komen Sonja Bakker, Chantal Janzen, Glennis Grace, Johnny de Mol en Nikkie Tutorials bij hem tussen de lakens terecht.

Op een speelse manier worden de BN’ers aan de tand gevoeld over alles wat zich in, op en rondom het bed afspeelt. Zo vertelt Sonja Bakker vrijuit over haar scheiding en zoektocht naar nieuwe mannen. Is Glennis Grace openhartig over het missen van haar moeder en de ruzie die tussen hen speelt en zet Johnny de Mol het bed op z’n kop. Nikkie Tutorials deelt haar ervaringen over o.a. haar Youtube carrière en omgaan met Kim Kardashian. Tevens ligt Chantal Janzen wederom in bed met Fred en hebben ze het over hun opmerkelijke bedrituelen.

De eerste aflevering van ‘In Bed Met Fred’ komt donderdag om 11.00 uur online, vervolgens verschijnen de rest van de afleveringen om de week op Fred zijn YouTube kanaal. ‘In Bed Met Fred’ wordt geproduceerd door OnLane mede mogelijk gemaakt door boxspringspecialist Swiss Sense, die een speciale actiepagina heeft opgericht voor het nieuwe programma.

Krystel Hendrikse, PR- en Communicatie Manager Swiss Sense
“Fred’s YouTube kanaal is voor ons hét perfecte platform, waar zijn rol als ambassadeur van Swiss Sense krachtig naar voren komt”

Jonatan de Boer, Managing director van OnLane
“Fred blijft ons elke keer verbazen met zijn gedreven enthousiasme, creatieve ideeën en zijn tomeloze werklust. Daarnaast is het natuurlijk gewoon een heel fijn mens!”