CokeTV

Hoe kan Coca-Cola jongeren (13-18) beter bereiken en engagen met hun merk? Het antwoord op deze vraag was een Branded Youtube Channel genaamd Coke FrisChicks!

Universal Media en Onlane hebben in opdracht van Coca-Cola Nederland dit Youtube-kanaal doorontwikkeld tot CokeTV; een platform waarbinnen aanstormend youtube talent content maakt rondom jongerenthema’s. De populaire FrisChicks bleven onderdeel van de vaste formatie, maar er werd ook een tweede format gelanceerd: Coke Coolbox. Binnen het kanaal van CokeTV zijn er momenteel twee verschillende formats actief: #Team FrisChicks en #Team Coolbox. De productie van CokeTV Nederland is sinds de lancering van het tweede format, Coke Coolbox, volledig in handen van OnLane.

Invulling van de campagne

Coke Coolbox, bestaande uit Jeroen van Holland, Marije Zuurveld, Gerenzo Slingerland en Bradley Braafhart, komt om de week met een nieuwe video. Coolbox is een groep jonge, eigenwijze vrienden die alledaagse saaie situaties een supertoffe twist geven! You name it, they twist it! Kijkers laten in comments weten welke situaties zij graag in de aflevering terug zien, hier gaat Coolbox vervolgens mee aan de slag!
Coke FrisChicks, bestaande uit Romy Gevers en Susan Radder, gaan om de week, binnen een bepaald thema, de battle tegen elkaar aan om de beste positieve prank in de vorm van een unieke expierence! Hun missie: tieners op een persoonlijke en verrassende manier boosten met een dosis energie! De FrisChicks werken regelmatig samen met bekende influencers wat zorgt voor uiteenlopende en unieke content!

Volg CokeTV op

Resultaten:
Behaalde resultaten: 66000 Subscribers